(vissza a főoldalra) - Gyermekmédia
pet sound

pályázatok

Archív | 2010. december 21.

A Gyermekmédia Egyesület és a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalával közösen fotó- és rajzpályázatot hirdet

MIÉRT LESZ JÓ GYEREKNEK LENNI 2020-ban?
címmel.

Pályázni CSAK 3-6 fős, CSOPORTOS MUNKÁKKAL LEHET! Korosztály: 6-14 évesek.

A pályázati munkák lehetőleg rajz, festmény és fotó vegyes technikával készülhetnek. A/3-as méretű munkákat várunk. Kérjük, hogy az együtt dolgozó csoportok mellékeljék munkájukhoz egy darab A/4-es lapon a címet, a néhány soros magyarázó leírást, valamint az alkotócsapat fantázianevét, iskolájának adatait, tagjainak nevét, életkorát, telefonos és e-mail elérhetőségét, amennyiben volt, felkészítő tanár, pedagógus nevét és elérhetőségét is.

Értékeljük az egyedi ötleteket, az érdekes technikai megoldások bemutatását, a családok jövőbeli szerepének megjelenítését, a környezetvédelem, a természet és a jövőbeli lakókörnyezet fantáziadús ábrázolását.

Beküldési határidő: 2010. május 12.
Beküldési cím: Jövő Nemzedékek Országgyűlési Bizottság Irodája, Koordinációs Főosztály, 1051 BUDAPEST, NÁDOR u. 22.
További részletek felől felvilágosítást ad: Alpár Vera begin_of_the_skype_highlighting     , a Gyermekmédia Egyesület elnöke: 30/6837289 begin_of_the_skype_highlighting             

A legjobb munkák készítői értékes nyereményeket kapnak a 2010. május 30-i gyermeknapi ünnepség díjátadó gáláján, valamint bekerülnek a legtehetségesebb Gyermekmédia különdíjasok csapatába.
Link: www.gyermekmedia.eu

 

http://jno.hu/hu/?&menu=aktualis&doc=20100407


« vissza
Magnet Bank