(vissza a főoldalra) - Gyermekmédia
pet sound

Születés hete

 

Kedves Varázstársunk!

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KÍVÁNUNK, MINDEN ÉDESANYÁNAK!          

SZÜLETÉS HETE 2013

Indulhat a Varázskatica PÖTTY gyűjtés!

A Születés Hetén minden hozzánk érkező kap egy varázskaticagyűjtő albumot és az első 3 helyezett, aki a legtöbb PROGRAMRA ellátogat hozzánk ezen a héten gazdag ajándékcsomagot kap!
Szinte minden ingyen, egész héten....sok ajándékkal, meglepetéssel!Várnak a Varázskaticák!

Újra ontjuk a finom falatokat, újdonságokat a családok szórakoztatása, informálása mellett. (mellékletben csatoltuk teljes heti programunkat)

MiniOvinkat is kipróbálhatjátok, akár minden nap!

SZÍNHÁZ, ingyenes BÉBISZITTERREL?! Igen!

NEKTEK 15% kedvezménnyel!

A tavalyi sikereken felbuzdulva idén is meghirdeti Bébiszitter bérletét a Magyar Színház. Céljuk továbbra is az, hogy míg a szülők gondtalanul élvezik a nagyszínpadon zajló előadást,

gyermekeik jó kezekben legyenek, és szüleikhez hasonlóan élményekkel gazdagon térjenek haza a színházból. 

A felügyeletről színművészek gondoskodnak, ahol a vidám, játékos drámapedagógiai foglalkozásokon nemcsak szórakoztatják a gyermekeket, hanem értelmi és esztétikai képességeiket is fejlesztik.

Magyar Színházzal való együttműködésünk értelmében minden hozzánk járó család 15% kedvezménnyel veheti meg, ezt az egyedülálló bérlet lehetőséget.

További információ, recepciónkon és a Magyar Színház honlapján:

ZUGLÓI Börze a Varázskaticákkal!

2013. június 8-án várunk minden kis és nagygyermekes családot, jó minőségű használt baba,-gyerek,-kamasz ruhákkal több, mint 40 asztalon! 

ELADÓKÉNT az alábbi e-mail címen jelentkezhetsz: zugloborze@gmail.com

Táboraink ára: 20.000-25.000ft/hét illetve 6000ft/nap. Az ebédelést idén is ÉTTEREMBEN, egészséges és kulturált körülmények között biztosítjuk. 
Várunk a tavalyi évhez hasonlóan élménydús, színes, vidám és hasznos táborokkal, megbízható szakembereinkkel a legjobb helyen, megfizethető áron!
Kattints a nagyításhoz.

ZUGLÓ ANYAHANGJA!
Néhány hónapja indult a zuglo.babamama.info, ami egy helyi információs oldal, zuglói szülőknek szóló oktatási, egészségügyi és egyéb közintézményekről szóló információkkal, helyi vállalkozásokkal. Kimondottan a családi életet érintő jellege megkönnyíti a szülők életét, mivel egy helyen találhatnak minden hasznos helyi információt. Ebben a rohanó világban fontos egy szülőnek, hogy ne kelljen sok oldalon keresgélni. Napi kapcsolatban áll a kerületi szülőkkel, védőnőkkel, szakemberekkel és folyamatosan felméri az igényeket, hogy a helyi szülők elvárásainak megfelelően működjön. Kattints Rá!:

Lájkold kedvenc BabaMamaHázad, ahol várunk szeretettel, teával és ingyenes női magazinokkal.

Üdvözlettel: a Varázskaticák

www.babamamahaz.hu

www.facebook.com/babamamahaz

 

Címkék: Varázskatica | SZÜLETÉS HETE | zugló | budapest | babamamahaz.hu

Én is hozzászólok!

  • Biztonsági kód

Hozzászólások:

Tommy | 2013. május 31. péntek 06:54
Thanks for contributing. It\'s helped me udnesrtand the issues.
Magnet Bank